Sbm Yapı, Tüneller Ve Madenler, Püskürtme Beton Uygulamaları, Makro Sentetik Fiber, Konut Zeminleri,

Beton Yollar, Prekast Uygulamalar, Endüstriyel Zeminler, Mikro Sentetik Fiber, Havalimanları,

Barajlar, Köprü ve Otoyollar, Saha Betonları,

Product Categories

Sunt fibre sintetice lungi produse din polimeri cu greutate moleculară mare, cum ar fi poliolefina sau polipropilena. Face betonul mai durabil intervenind in defectele structurale la nivel micro.

Aceste fibre prelungesc durata de viață a betonului prin creșterea rezistenței acestuia la fisurile de vârstă fragedă. Prin restrângerea mișcării capilare a apei, reduce capacitatea de absorbție a apei a betonului și crește rezistența acestuia la efectele corozive.

În comparație cu fibrele de oțel, aceste fibre sintetice nu prezintă niciun risc de coroziune electrochimică. De asemenea, oferă o distribuție mai uniformă în interiorul betonului și are potențialul de a reduce costurile cu forța de muncă, deoarece nu necesită o aliniere sau plasare specială.

Este frecvent preferat în aplicații nestructurale și structurale din beton cu cerințe de înaltă performanță. Acestea includ structuri din zone de cutremur, etaje cu trafic intens, structuri de apă și tuneluri.

Integrarea fibrelor macrosintetice este simplă. Ele sunt adăugate direct în beton în timpul procesului de lot de beton și sunt ușor dispersate prin amestecare mecanică.

Geometria fibrei este optimizată în funcție de nevoile specifice aplicației. Designul hidrodinamic și dimensiunile variantelor sunt utilizate pentru distribuție și performanță optime.

În general, calitatea polimerului utilizat în producerea fibrei, geometria fibrei și cantitatea totală de utilizare sunt principalii factori care afectează costul.

Atunci când sunt utilizate în proporții optime, aceste fibre nu afectează în mod negativ lucrabilitatea betonului, deși în unele cazuri poate fi necesar să fie ușor ajustat raportul apă/ciment.

Prezintă o îmbunătățire semnificativă a rezistenței la tracțiune a betonului. Deși crește rezistența la impact și uzură, este posibil să nu aibă un efect direct asupra rezistenței la compresiune.

Producția de fibre macrosintetice este mai durabilă și mai eficientă din punct de vedere energetic în comparație cu fibrele de oțel. Niciun risc de coroziune prelungește durata de viață a structurilor și reduce și mai mult impactul asupra mediului.

TTCRN-A

Material de întărire a betonului pe bază de rășină acrilică

Descriere produs
TTCRN-A este un material de întărire a betonului pe bază de rășină acrilică care previne pierderea apei în beton prin evaporare prin crearea unui strat de peliculă subțire pe suprafața betonului.

Locuri de utilizare

  • În clădiri industriale, beton de câmp și aeroporturi
  • În procesele de întărire a betonului pe beton proaspăt turnat și în toate aplicațiile de întăritor de suprafață.
  • Pentru a asigura vindecarea necesară în cazurile în care întărirea betonului cu apă este dificilă.
  • În structuri artistice, cum ar fi ziduri de susținere și canale.
  • Pe drumuri betonate și canale de irigare.
  • În reședințe

Avantaje și caracteristici
  • Oferă o suprafață mai dura și fără praf.
  • Udare constantă, sac umed etc. Economisește aplicații.
  • Oferă rezistență la îngheț.
  • Reduce riscul de formare a fisurilor de contracție din plastic.
  • Nu afectează proprietățile de priză ale betonului.
  • Nu conține solvenți.
  •  

Detalii aplicație, recomandări și avertismente
  • TTCRN-A este gata de utilizare și nu trebuie diluat cu apă. Ar trebui agitat bine înainte de utilizare.
  • Materialul de întărire a betonului TTCRN-A este aplicat prin pulverizare pe beton proaspăt pentru a forma o peliculă subțire la suprafață pentru a preveni pierderea rapidă a apei. Aveți grijă să nu formați iazuri la suprafață. Se poate aplica si cu ajutorul unei trafalete sau al unei pensule.
  • După aplicare, protejați suprafața de beton pe care a fost aplicat TTCRN-A de ploaie până când se usucă complet. Timpul de uscare după aplicare este de 1-2 ore. (la temperatura de 20 oC)
  • În timpul aplicării, temperatura ambiantă trebuie să fie de cel puțin +5 oC.

Dozare recomandată
Consumul poate varia în funcție de temperatura suprafeței betonului, viteza vântului și umiditatea în timpul aplicării. Doza optimă trebuie determinată prin experimente pe o zonă mică. În general, este suficientă o aplicare de 100 – 200 g/m2.

Specificatii tehnice                                                                                                                                 
Culoare și formă lichid alb
origine chimică Emulsie pe bază de acrilic
Densitate (kg/lt) 0,99 – 1,03 (+20 oC’de)

CURĂȚAREA ECHIPAMENTULUI
Echipamentul care intră în contact cu produsul poate fi curățat prin spălare cu apă caldă sau periere.

Ambalare și depozitare
Butoi de 25 kg, butoi de 200 kg, rezervor IBC de 1000 lt

12 luni de la data producției dacă este depozitat corect în ambalajul original, nedeschis și nedeteriorat, la temperaturi cuprinse între +5 și +35 ℃.

Securitate
În timpul utilizării trebuie folosite mănuși, mască de protecție și ochelari. În caz de contact cu pielea și ochii, trebuie spălat cu multă apă.
Informații detaliate despre securitate sunt disponibile în formularul SDS al produsului.

A se proteja de lumina directă a soarelui și de îngheț.