Sbm Yapı, Tüneller Ve Madenler, Püskürtme Beton Uygulamaları, Makro Sentetik Fiber, Konut Zeminleri,

Beton Yollar, Prekast Uygulamalar, Endüstriyel Zeminler, Mikro Sentetik Fiber, Havalimanları,

Barajlar, Köprü ve Otoyollar, Saha Betonları,

Product Categories

Sunt fibre sintetice lungi produse din polimeri cu greutate moleculară mare, cum ar fi poliolefina sau polipropilena. Face betonul mai durabil intervenind in defectele structurale la nivel micro.

Aceste fibre prelungesc durata de viață a betonului prin creșterea rezistenței acestuia la fisurile de vârstă fragedă. Prin restrângerea mișcării capilare a apei, reduce capacitatea de absorbție a apei a betonului și crește rezistența acestuia la efectele corozive.

În comparație cu fibrele de oțel, aceste fibre sintetice nu prezintă niciun risc de coroziune electrochimică. De asemenea, oferă o distribuție mai uniformă în interiorul betonului și are potențialul de a reduce costurile cu forța de muncă, deoarece nu necesită o aliniere sau plasare specială.

Este frecvent preferat în aplicații nestructurale și structurale din beton cu cerințe de înaltă performanță. Acestea includ structuri din zone de cutremur, etaje cu trafic intens, structuri de apă și tuneluri.

Integrarea fibrelor macrosintetice este simplă. Ele sunt adăugate direct în beton în timpul procesului de lot de beton și sunt ușor dispersate prin amestecare mecanică.

Geometria fibrei este optimizată în funcție de nevoile specifice aplicației. Designul hidrodinamic și dimensiunile variantelor sunt utilizate pentru distribuție și performanță optime.

În general, calitatea polimerului utilizat în producerea fibrei, geometria fibrei și cantitatea totală de utilizare sunt principalii factori care afectează costul.

Atunci când sunt utilizate în proporții optime, aceste fibre nu afectează în mod negativ lucrabilitatea betonului, deși în unele cazuri poate fi necesar să fie ușor ajustat raportul apă/ciment.

Prezintă o îmbunătățire semnificativă a rezistenței la tracțiune a betonului. Deși crește rezistența la impact și uzură, este posibil să nu aibă un efect direct asupra rezistenței la compresiune.

Producția de fibre macrosintetice este mai durabilă și mai eficientă din punct de vedere energetic în comparație cu fibrele de oțel. Niciun risc de coroziune prelungește durata de viață a structurilor și reduce și mai mult impactul asupra mediului.

TTCRN-P

Material de Îngrijire a Betonului pe Bază de Parafină

Descrierea produsului

TTCRN-P® este un material de îngrijire a betonului pe bază de emulsie de parafină, care formează un strat subțire pe suprafața betonului, prevenind pierderea rapidă de apă prin evaporare.

Locuri de utilizare
  • Pe șantiere industriale și în aeroporturi
  • În operațiunile de îngrijire a betonului proaspăt turnat și pentru toate aplicațiile de întărire a suprafeței
  • Când îngrijirea cu apă este dificilă, pentru asigurarea unei îngrijiri adecvate
  • În pereții de sprijin, canale și alte lucrări de construcție
  • Pe drumuri de beton și canale de irigație
  • În clădiri rezidențiale
Avantaje și caracteristici
  • Reduce riscul apariției fisurilor de retragere plastică.
  • Permite economii la udarea continuă, saci umedi și aplicații similare.
  • Asigură o suprafață mai dură și fără praf.
  • Asigură rezistență la îngheț.
  • Nu afectează caracteristicile de întărire ale betonului.
  • Nu conține solvenți.
Detalii de aplicare, recomandări și avertismente
  • TTCRN-P® este gata de utilizare și nu trebuie diluat cu apă. Agitați bine înainte de utilizare.
  • Aplicați TTCRN-P® prin pulverizare pe suprafața betonului proaspăt pentru a forma un strat subțire și a preveni pierderea rapidă de apă. Asigurați-vă că nu se formează bălți. De asemenea, poate fi aplicat cu ajutorul unui rola sau pensule.
  • Protejați suprafața betonului tratată de ploaie până când este complet uscată după aplicare; nu mergeți pe ea și nu plasați echipamente pe ea. Timpul de uscare după aplicare este de 2 ore (la 20°C).
  • Temperatura ambientală în timpul aplicării trebuie să fie de cel puțin +5°C.
  • Dacă pe zona tratată se va aplica un alt tip de acoperire, materialul de îngrijire trebuie îndepărtat de pe suprafață cu apă caldă, perie sau jet de apă.
Dozaj recomandat

Consumarea TTCRN-P® poate varia în funcție de temperatura suprafeței betonului, viteza vântului și umiditate în timpul aplicării. Dozajul optim trebuie determinat prin teste pe o zonă mică. În general, 150 – 250 g/m² este suficient. În spații deschise, sub vânt și temperaturi ridicate, cantitatea consumată poate crește până la 300 g/m².